Als veelzijdige creatieveling ben ik sterk in het concreet maken van een wens of idee. Mijn werkwijze is persoonlijk, helder én prijsvriendelijk.

 

Persoonlijk

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen ga ik intensief in gesprek. Ik denk mee over praktisch nut en ergonomie en adviseer over kleur en materiaal. De bedoeling is dat jouw ideeën worden vertaald naar een realistisch ontwerp dat voor een belangrijk deel van jou zelf is. Vanzelfsprekend kun je me ook carte blanche geven.

Helder

Aan de hand van een (3D) tekening maak ik mijn voorstel inzichtelijk en ontvang je een begroting. Samen zetten we de puntjes op de i en komen we tot een definitief plan. Door heldere afspraken kom je nooit voor verrassingen te staan. Dit leidt uiteindelijk tot een gedroomd eindresultaat.

Prijsvriendelijk

Er wordt wel eens gedacht dat maatwerk duur is. In de praktijk valt dat best mee. Zeker als je je realiseert dat er kwaliteitsmateriaal wordt gebruikt en het meubel vele jaren mee gaat. Bovendien kan ik ook het transport en de plaatsing verzorgen.