Op zoek naar een meubelmaker die jouw wens omzet naar een praktische, creatieve oplossing op maat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ad van Houdt
Ad van Houdt | Meubelmaker

Na mijn HBO opleiding als docent ben ik werkzaam geweest in de kunsteducatie. Meer en meer ontwikkelde zich de drang om de vele ideeën in mijn hoofd te gaan uitvoeren. Uiteindelijk leidde dat tot de start van mijn bedrijf ‘Pigment’ in 1996.

Aanvankelijk heb ik veel gewerkt in de decorbouw. Dit werkveld is meer en meer verschoven naar museuminrichting en maatwerk meubels. Bedrijven en particulieren uit heel Nederland weten mij inmiddels te vinden.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door het totaalconcept. Je kunt bij mij terecht voor ontwerp én uitvoering. Als veelzijdige creatieveling ben ik sterk in het concreet maken van een wens of idee. Persoonlijk, helder én prijsvriendelijk.

Ik heb een sterke voorkeur voor hout. Dit prachtige, natuurlijke materiaal herbergt een schoonheid die vakkundig tot leven komt. Aanvullende vaardigheid in het bewerken van o.a. staal en kunststof maken mij als meubelmaker extra veelzijdig.

Ad van Houdt